Shop

Shop

(Showing 1 – 12 products of 55 products)

Show:

Actavis Promethazine

Highlights:

Denna kombinationsmedicin används för att behandla symtom orsakade av förkylning, influensa, allergier eller andra andningssjukdomar (t.ex. bihåleinflammation, bronkit). Prometazin är en antihistamin som lindrar vattna ögon, kliande ögon / näsa / hals, rinnande näsa och nysningar. Kodein är ett opioid hostdämpande medel (antitussive) som påverkar en viss del av hjärnan, vilket minskar hosttanken. Pioid hostdämpande medel ska inte användas till barn yngre än 18 år. Barn löper högre risk för allvarliga (till och med dödliga) biverkningar, särskilt andningsproblem. Prata med läkaren om riskerna och fördelarna med detta läkemedel. Host- och kallprodukter botar inte förkylning. Hosta på grund av förkylning behöver ofta inte behandlas med medicin. Fråga din läkare eller apotekspersonal om andra sätt att lindra symtom på hosta och förkylning, som att dricka tillräckligt med vätska, använda en luftfuktare eller saltlösning / näsdroppar.

Adderall 30mg

Highlights:

Denna kombinationsmedicin används för att behandla hyperaktivitetsstörning – ADHD. Det fungerar genom att ändra mängderna av vissa naturliga ämnen i hjärnan. Amfetamin / dextroamfetamin tillhör en klass läkemedel som kallas stimulanter. Det kan hjälpa dig att öka din förmåga att vara uppmärksam, hålla fokus på en aktivitet och kontrollera beteendeproblem. Det kan också hjälpa dig att organisera dina uppgifter och förbättra lyssningsförmågan.

Alprazolam

Highlights:

Läkemedlet används främst för att behandla patienter med ångest och panikångest.
Det har lugnande effekter på hjärnans nerver
Det fungerar som ett antidepressivt medel.
Alprazolam har också lugnande egenskaper, det hjälper också till att få sömn.

Ambien Zolpidem 10 mg

Highlights:

Zolpidem används för att behandla ett visst sömnproblem (sömnlöshet) hos vuxna. Om du har svårt att somna hjälper det dig att somna snabbare, så att du kan få en bättre nattsömn. Zolpidem tillhör en klass av läkemedel som kallas lugnande hypnotika. Det verkar på din hjärna för att ge en lugnande effekt.

Amfetamin

Highlights:

Amfetamin är ett stimulerande medel i centrala nervsystemet som används vid behandling av hyperaktivitetsstörning, narkolepsi och fetma. Amfetamin upptäcktes 1887 och finns som två enantiomerer: levoamfetamin och dextroamfetamin.

Amoxicillin 500mg

Highlights:

Amoxicillin oral tablett kommer som omedelbar frisättning (IR), förlängd frisättning (ER) eller tuggtabletter. Tuggplattan och IR -tabletten är endast tillgängliga som generiska läkemedel. ER-tabletten är endast tillgänglig som varumärket Moxatag.

Anavar Oxandrolone

Highlights:

Detta läkemedel ska inte användas om du har vissa medicinska tillstånd. Innan du använder detta läkemedel, kontakta din läkare eller apotekspersonal om du har: bröstcancer hos män, prostatacancer, viss mineralobalans (hög kalciumblodnivå).

Cialis(Tadalafil) 20mg tabletter x 4

Highlights:

Cialis 20mg tabletter används för behandling av erektil dysfunktion hos män. Erektil dysfunktion är oförmågan att erhålla eller bibehålla erektion. Cialis innehåller Tadalafil, som hjälper till att övervinna erektilproblem.

Clonazepam (KLONOPIN) 2MG

Highlights:

Clonazepam används för att förebygga och kontrollera kramper. Detta läkemedel är känt som ett antikonvulsivt eller antiepileptiskt läkemedel. Det används också för att behandla panikattacker. Clonazepam fungerar genom att lugna din hjärna och nerver. Det tillhör en klass av läkemedel som kallas bensodiazepiner.

Codeine syrup

Highlights:

Denna kombinationsprodukt används för tillfällig lindring av hosta, nysningar eller rinnande näsa på grund av förkylning, hösnuva eller andra allergier i övre luftvägarna. Denna produkt innehåller ett icke-opioid hostdämpande medel (t.ex. klophedianol, dextrometorfan). Det påverkar en viss del av hjärnan (hostcenter) för att hjälpa dig att sluta hosta. Denna produkt innehåller också en antihistamin (som triprolidin, klorfeniramin, doxylamin) som fungerar genom att blockera effekterna av en viss naturlig substans (histamin), vilket orsakar allergisymtom. Det har också en torkningseffekt. Tala med din läkare innan du använder denna produkt för kronisk hosta från rökning eller hosta med för mycket/tjockt slem. Förkylningsprodukter har inte visat sig vara säkra eller effektiva hos barn yngre än 6 år. Använd därför inte denna produkt för att behandla förkylningssymptom hos barn yngre än 6 år om inte läkaren specifikt föreskriver det. Vissa produkter (som långverkande tabletter/kapslar) rekommenderas inte för barn yngre än 12 år. Be din läkare eller apotekspersonal om mer information om hur du använder din produkt på ett säkert sätt.

Concerta 54mg

Highlights:

Detta läkemedel används för att behandla uppmärksamhetsunderskott hyperaktivitetsstörning – ADHD. Det fungerar genom att ändra mängderna av vissa naturliga ämnen i hjärnan. Metylfenidat tillhör en klass av läkemedel som kallas stimulanter. Det kan hjälpa dig att öka din förmåga att vara uppmärksam, hålla fokus på en aktivitet och kontrollera beteendeproblem. Det kan också hjälpa dig att organisera dina uppgifter och förbättra lyssningsförmågan.

Diazepam Valium 10mg

Highlights:

Diazepam är ett läkemedel från bensodiazepinfamiljen som fungerar som ett ängslande medel. Det används vanligtvis för att behandla en rad tillstånd, inklusive ångest, anfall, alkoholabstinenssyndrom, bensodiazepinabstinenssyndrom, muskelspasmer, sömnlöshet och rastlösa bensyndrom.

1 2 3 4 5
Scroll To Top
Close
Close
Shop
Filters
0 Wishlist
0 Cart
Close

My Cart

Shopping cart is empty!

Continue Shopping